Logo

Brødterninger, ristede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristede brødterninger kaldes også for brødcroutoner. De kan bruges til frugtsupper, salater for eksempel cæsarsalat og andre former for suppe.

 

4 franskbrødskiver i terninger
20 g smør eller margarine
20 g sukker
 
Skær franskbrødskiver i terninger efter at skorpen er skåret af (bruges til rasp).

Rist brødterningerne på en hed pande i 20 g smør og 20 g sukker til 4 brødskiver
Vend terningerne hyppigt, til det er tørre og lysebrune.
Lad dem afkøle på panden, så de holder sig sprøde.
Brødterninger ristet eller bagt bruges til frugtsupper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her