Logo

Spinat- og ostepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer

Piedej:
225 g hvedemel
175 g smør
4 spsk koldt vand
Spinat- og ostefyld:
900 g blancheret hakket spinat
4 dl mælk/fløde
6 æg
Lidt revet oregano og muskat
2 tsk salt
6 dl revet mild ost

Piedej: Hak smørret og bland med hvedemel og vand. Dejen lægges koldt ½ time. Fyldet blandes og når det er færdigt rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande eller ovnfast fad ca. 25 x 35 cm. Prikkes med en gaffel og forbages 15 min. ved 225º.
Fyld: Spinaten tøes op og drænes. De hele æg piskes med krydderierne og mælk/fløde, tilsæt spinaten og den revne ost. Smag til med salt. Fyldet fordeles i pieen og bages nu 10-15 min. ved 225º, derefter ved 200º i ca. 30 min., i alt ca. 45 min.
Serveringsforslag: Spinat- og ostepie med ristede pølser, rå skinke med røræg. Al slags fisk vil passe.
Vegetarret: Servèr pieen med kogte ris pyntet med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her