Logo

Varm peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g smør
2 tsk hvedemel
2 dl bouillon
revet peberrod efter smag
1 tsk citronsaft
salt og peber
sukker
evt. piskefløde

Smelt smørret og rør melet i.
Spæd op med bouillon og lad saucen koge i minimum 10 minutter. Umiddelbart før servering smages til med peberrod, salt, peber, citronsaft og sukker.
Lidt piskefløde kan evt. tilsættes saucen til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her