Logo

Jorbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l piskfløde
vaniljesukker efter smag (til fløden)
1 pose frosne jordbær
sukker efter smag (til jordbærrene)
1 pose kagerasp
 
Kom vaniljesukker i fløden efter smag og pisk det til skum.
Blend de frosne jorbær groft og smag til med sukker,
Kom kageraspen i en skål, så jorbærmassen og så flødeskum.
Gentag dette indtil der ikke kan være mere i skålen.
Afslut med flødeskum og lad det stå i køleskabet indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her