Logo

Jorbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gr frosne jorbær
21/2 spsk sukker
¼ l piskefløde
 
Optø jorbærrene og mos dem med en gaffel.
Rør jordbærrene med sukker.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt med jordbærrene.
Fordel desserten i 4 portionsglas og pynt eventuelt med en klat flødeskum og et jorbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her