Logo

Saltimbocca af svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g svinemørbrad
4 skiverrøget skinke (gerne parmaskinke)
salvie
salt
peber
kødsnor

Kartoffeltærte:
4 bagekartofler
2 æg
1 dl fløde
timian
basillikum
salvie
1 porre

Druesauce:
½ løg
100 g blå druer
4 dl brun kalvefond
1 dl fløde
frisk persille
Maizena

Garniture:
2 gulerødder
1 grøn squash

Svinemørbraden afpudses for hinder og sener og flækkes på langs.
Bankes ud til en tykkelse på ca. ½ cm og derpå lægges 2 skiver røget skinke.
Krydr med salvie salt og peber.

Rulles sammen og bindes med kødsnor.
Svinemørbraden brunes godt på alle sider og steges færdig i ovnen i ca. 10-15 min.

Kartoffeltærte:
bagekartoflerne skrælles og rives groft.
Porren renses og skæres i fine tern.
Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn v.190 g i ca. 30 min.

Druesauce:
løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min.
Saucen jævnes med Maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille.

Anretning:
Svinemørbraden skæres i brede skiver på tværs og anrettes dekorativt på varme tallerkener med saucen og de tournerede grønsager. Kartoffeltærten serveres á part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her