350 g farin
175 g margarine
3 tsk kanel
2 tsk ingefær
2 tsk nellike
75 g mandler
75 g sukat
75 g pomeransskal
75 g rosiner
675 g hvedemel
2 tsk natron
2 tsk hjortetaksalt
¾ dl vand
Fyld: Abrikosmarmelade
Overtræk: Chokolade
Pynt: Smuttede mandler, pyntebær og valnødder
Kom honning, farin og margarine i en gryde og smelt det sammen - blandingen afkøles.
Rør kanel, ingefær og nelliker i.
Skold, smut og hak mandlerne og bland dem i sammen med hakket sukat, pomeransskal og rosiner.
Bland med natron og hjortetaksalt og rør det i dejen - sammen med vand. Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 25 x 40 cm).
Bag kagen ca. 1 time ved 175ºC.
Lad kagen trække til næste dag.
Kagen deles og smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, lægges
sammen og skæres ud i små firkanter ca. 3 x 3 cm.
Kagerne overtrækkes med chokolade og pyntes.
Tips: Kan fryses.