2 pakker frossen butterdej (4 plader til hver stang)
1 pakke baconterninger
500g skivede champignoner
1 stort hakket løg
2 pakker skinketerninger
3 spsk sød fransk sennep
1 spsk stærk sennep
2 pakker flødeost naturel
500 g broccoli
1 æg
Svits bacon i en gryde.
Tilsæt skivede champignoner og hakkede løg.
Lad det simre et par minutter. Hæld væden fra.
Tilsæt skinke, sennep og til sidst osten.
Sluk forvarmen og lad blandingen stå, til osten er smeltet.
Tilsæt derefter små buketter broccoli – snit også stilkene i små stykker. Lad det hele køle af, gerne til næste dag.
Rul butterdejen ud til ca. 30 cm bredde.
Fordel fyldet på midten af de to plader, og luk dejen omkring, så fyldet lukkes helt inde. Pensl med sammepisket æg og bag ved 200ºC på midterste rille i 30-35 minutter.
Server med en god skål salat.