Logo

Squashgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash
2 tomater i tern
100 g champignoner i kvarte
1 løg, hakket
100 g grønkål, kogt og hakket
Hvidløg
4 dl cremefraiche 38%
1 æggeblomme

Halver de to squash og skrab indmaden forsigtigt ud.
Blancher dem let og køl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe af.
Fyld med tomater svampe, løg, grønkål og knust hvidløg.

Rør cremefraiche, æg og karry sammen.
Fordel karrycremen over og gratiner under grill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her