Enkle og nemme. Lav gerne en ekstra portion med det samme - de er ideelle til børnefødselsdage og udflugter.
12 stykker konfekt:
375 g mælkechokolade
2 spsk usaltet smør
3 spsk piskefløde
175 g dl glat peanutbutter
Læg 12 små foliekopper i en muffinform med små huller.
Smelt chokolade, smør og fløde over vandbad og rør, til det er glat.
Tag skålen af varmen og stil det til side.
Gør hænderne fugtige og form peanutbutteret til 12 små flade cirkler.
Tryk cirklerne ned i bunden af foliekopperne.
Hæld den smeltede chokoladeblanding over cirklerne og stil formene i køleskabet i mindst 2 timer.
Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i op til 3 dage.
Variationer:
Peanutbutterkonfekt med små skumfiduser
Følg basisopskriften.
Tilsæt 125 g hakkede store skumfiduser til den smeltede chokoladeblanding.
Peanutbutterkonfekt med kokos
Følg basisopskriften.
Tilsæt 3 spsk kokosmel til den smeltede chokoladeblanding.
Peanutbutterkonfekt med marmelade
Følg basisopskriften. Læg 1 tsk marmelade i bunden af hver folieform efterfulgt af peanutbutter og chokoladeblanding.