Fyld et par møre skinkeschnitzler med svesker og rosmarin.
Du kan koge panden af med bouillon og jævne til sauce.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
2 skinkeschnitzler af inderlår (á 125 g)
salt og peber
4-8 store bløde svesker
1 kvist frisk rosmarin
15 g smør
Selleri/kartoffelmos:
500 g store kartofler
250 g knoldselleri
1 dl mælk
salt og peber persille
*
Del hver schnitzel i to stykker på tværs.
Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud
med den flade side af en kødhammer.
Drys kødet på den ene side med salt og peber.
Læg 1-2 svesker og et par rosmarinnåle på hvert kødstykke,
rul det sammen og luk det med en tandstikker.
Brun rullerne på en pande med smør, skru ned og lad dem
stege ved middel varme i alt ca. 10 min.
Server med selleri/kartoffelmos:
Skræl kartofler og selleri og skær dem i terninger.
Kog dem helt møre i letsaltet vand ca. 15 min.
Hæld vandet fra og mos det hele med en kartoffelmoser.
Rør mosen igennem med en træske og tilsæt varm mælk, salt og
peber.
Drys med friskhakket persille.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin