2 svinemørbrad
Panering:
æg
rasp
salt
peber
4 bananer
½ finthakket løg
margarine
2 spsk karry
hvedemel
vand
2 bouillonterninger (Okse)
salt
peber
mangochutney
rosiner
kokosmel
Mørbraden befries for sener og hinder og skæres ud i små bøffer som bankes flade med en kødhammer.
Stykkerne paneres i æg og rasp og lægges i køleskab.
Kokosmelet ristes på en tør pande til det er svagt lysebrunt (HUSK ikke for høj varme, og at røre i det ofte!).
Karrysauce:
Løget svitses uden at brune i en gryde med margarine.
Karry tilsættes og brændes af, 2 spsk hvedemel tilsættes og der røres godt.
Vandet tilsættes lidt efter lidt indtil alle melklumper er rørt ud, og saucen tilsættes mere vand alt efter hvor tynd man ønsker den.
Bouillonterninger tilsættes sammen med salt og peber og mangochutney efter behag.
Hver banan deles på langs, og hver del halveres på tværs så hver banan giver fire "kvarte"
Bananerne steges på pande i smør ved middel varme til de er lysebrune.
Mørbradstykkerne steges i smør på en mellemvarm pande.
Mørbradstykkerne serveres straks sammen med kogte jasminris, karrysauce, stegte bananer, rosiner, ristet kokosmel og stærk mangochutney.