4 personer
200 gram Jordbær
200 gram Rabarber
100 gram sukker (1 dl)
2 dl vand
1 stang kanel lille
1 stang Vanilie
1 spsk Klippet Citron Timian
Rens rabarberstilkene og skær dem i skrå skiver ( ca. 1 cm tykkelse). Lad vandet koge med sukker, kanel og den delte vanilje stang i ca. 5 min. Og lad sukker lagen trække i ca. 10 minutter. Sigt herefter suppen. Rabarberstykkerne kommes her og lagen koges forsigtigt op igen. Så snart det begynder at boble igen tages det af komfuret og suppen med rabarber afkøles natten over. Rens jordbærrene og skær dem i eller seks dele. Bland stykkerne i rabarbersuppen med let hånd. Drys med citrontimian .
Servering:
Fordel jordbær, rabarber og suppe i 4 dybe tallerkner. Kan serveres med vaniljeis eller flødeskum og ristede nøddeflager på suppen.