Logo

Rosinbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
1 tsk salt
10 g sukker
2 ½ dl mælk
25 g gær
50 g smør eller margarine
30 g rosiner

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Æltes derefter grundigt med de vaskede og tørrede og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte.
Formes, snittes, og stilles på en smurt plade, efterhæves, pensles og bages i ca 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her