Logo

Kastanie-portvinskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

480 g kastaniepure (dåse) eller 1 kg friske.
4 dl Sandeman Fine Ruby Port
100 g flormelis
¼ l piskefløde.
200 g makroner.
 
Hvis det er uden for kastanie-sæsonen, må man bruge en dåse med usødet kastaniepure.
Rør pureen lind med portvin og sukker.
Pisk fløden, og vend den i lidt ad gangen.
Makronerne lægges i bunden af en springform og udblødes med lidt portvin.
Kom kastanie­moussen over.
Stil det koldt i 2-3 timer.
Serveres evt. med et drys cacao på toppen.
Hertil Sandeman White Port eller Sandeman Cream Sherry.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her