Logo

Kastanjecreme med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dåse kastaniepuré, naturel á 425 g
4 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
1 dl cremefraiche
½ tsk kanel
1 dl piskefløde
½ dl kakao
¾ dl sukker
¾ dl vand
1 spsk smør eller margarine
1-2 spsk Cognac, rom eller punch

Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig.
Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i.
Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd.
Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold.
Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesaucen i en
kasserolle.
Lad det koge op under omrøring og lad derefter saucen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punch.
Fordel kastaniecremen i dessertskåle og servér med chokoladesaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her