Logo

Laks i forårsklæder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laksefilet
1 bundt grønne asparges
citronsaft ca. 2 spsk
piskefløde ca. 1 ½ dl
salt og peber
Tilbehør: små nye kartofler
 
Knæk asparges i enden (hvor de slipper naturligt) og skyl dem i koldt vand.
Læg dem i et olivenoliesmurt fad side om side.
Fjern evt. skind fra laksen og skær fileten i ca. 3x3 cm bidder der lægges ovenpå de grønne asparges.
Krydr med først citronsaft og dernæst salt og peber.
Hæld fløde over, til asparges er dækket.
Sæt i en 220°C varm ovn i ca. 25 min.
Server nykogte små kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her