Logo

Farsbrød med spinat og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket kalv og flæsk
250 g spinat
1 salatløg
25 g smør
100 g feta i tern
1 dl rasp
2 æg
1 dl mælk
salt og peber
1 fed hvidløg
merian
 
Skyl spinaten grundigt og fjern de groveste stilke.
Pil og hak løget.
Smelt smørret og lad løget svitse heri.
Tilsæt spinaten og lad den dampe, til det netop falder sammen.
Bland kødet med rasp og rør æggene i et ad gangen.
Rør mælk i.
Krydr med salt, peber, knust hvidløg og merian.
Tryk spinaten fri for væde og bland den i farsen sammen med feta.
Kom farsen i en form (1 ½ l) beklædt med bagepapir.
Bag farsbrødet i 1-1 ¼ time ved 200°C i den nederste halvdel af ovnen. Server med kartofler og persillesmør eller brød og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her