Logo

Jordbærkoldskål med boghvede smulder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærkoldskål med boghvede smulder

 

6 pasteuriserede æggeblommer

½-1 dl sukker

Korn fra 1 stang vanilje

1 lime, økologisk

½ citron eller 1 lime, saften fra

250 g jordbær

200 g græsk eller drænet yoghurt

7 dl kærnemælk

250 g jordbær'

 

Pisk æggeblomme og sukker grundigt sammen med hjulpisker eller piskeris.

Kom vaniljekornene i sammen med fintrevet limeskal.

Mos jordbærrene i æggeblandingen.

Pisk æggeblomme, jordbær og yoghurt grundigt sammen med et piskeris.

Pisk kærnemælken i.

Skær jordbærrene i både og kom den i koldskålen.

Koldskålen serveres kold med boghvede kammerjunker, boghvede-smulder eller italienske biscotti.

Pynt evt. med frisk mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her