svinemørbrad
Appelsinmarinade:
appensinskal
appelsinjuice
smeltet smør
sort peber
Barbecuemarinade:
olie
ketchup
ketjap
ingefær
koriander
farin
Masala
Kinamarinade:
olie
soya
ananasjuice
ingefær
koriander
citronsaft
sukker
Whiskeymarinade:
olie
whiskey
sort peber
lidt rosmarin
Urtemarinade:
dild
persille
purløg
timian
sur fløde
olie
Chilimarinade:
ketchup
olie
sambal oelek
cayennepeber
Afpuds mørbraden, skær den i tykke skiver, pres dem lidt flade med håndroden, og mariner dem ca. 2 timer i forskellige marinader, for derefter at grille dem på bordet over en varm marmorsten, men de kan evt. også sættes på spid med grønsager og grilles i ovnen.
Bemærk at marinaderne ikke er tilsat salt; det bruges nemlig ved stegningen på stenen.