100 gram smør
100 gram sukker
1 æg
1 dl piskefløde
325 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
Fyld:
100 gram ymerdrys
1 dåse ananas i skiver
100 gram hindbær
Drys :
Flormelis
Smør og sukker røres sammen.
Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen.
Rul ⅔ af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande.
Bred ymerdrys ud på dejen.
Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen.
Læg hindbærrene imellem.
Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.
Bag kagen på næstnederste ovnrille ved ca. 200ºC i ca. 25 minutter.