Brødet er næsten en kage og er velegnet både til te og som
snack; børnenes madpakke.
Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: ca. 40 min.
Fryseegnet. 1 stort brød
#
1 dåse kokosmælk (400 g)
1 dl kogende vand
25 g gær
150 g kokosmel
1 tsk salt
2 bananer
saft fra 1 citron
ca. 800 g hvedemel
1 spsk olie til formen
*
RØR kokosmælk sammen med kogende vand.
SMULDR gæren, og rør den ud i lidt af væsken i en stor skål.
Tilsæt resten af væsken, kokosmel og salt.
MOS bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med
citronsaft.
Rør det i den store skål.
RØR mel i dejen, til den er så fast, at den kan æltes.
Ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig.
LÆG dejen i en brødform smurt med olie, og lad brødet hæve i
1 time.
Bag brødet ved 175 °C i ca. 40 min.
Afkøl på en bagerist.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin