Logo

Kold rødbedesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 grofthakket løg
2 grofthakkede stilke bladselleri
1 spsk olivenolie
8 dl hønsebouillon
2 store kogte/bagte rødbeder i store tern
Laurbærblad
Timian
Revet skal af ¼ usprøjtet appelsin
Saft af 3 appelsiner
 
Tilbehør:
50 g mandler
1 bdt hakket persille
Brød
 
Sauter løg og bladselleri let i olivenolie til løgene er klare.
Bring de sauterede grønsager langsomt i kog med bouillon, rødbedetern,
laurbærblad og timian og kog dem sagte under låg i ½ time. Purér suppen og lad den køle af.
Smag til med appelsinskal og -saft, samt salt og rigeligt med peber.
Lad den trække yderligere et par timer i køleskabet.
Smut mandlerne og skær dem i splitter.
Rist dem på en tør pande ved ikke for høj varme, til de har taget lidt farve.
Server suppen med mandelsplitterne, hakket persille og gerne tørristede
skiver af et italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her