Logo

Choko-æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æble
3 stk chokolade
Vand
 
Du tager en pind eller en gaffel og stikker den fast i æblet.
Du smelter chokoladen.
Og blander en lille smule vand i..
Derefter rører du i det til vandet er blandet helt i.
Lad det stå i køleskabet i et ca. 2-3 timer så chokoladen størkner.
Derefter er den klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her