Logo

Nøddebund med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
100 g sukker
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver
300 g valnødder og hasselnødder (hakket)
1 appelsin (skrællet og skåret i skiver)
½ l. piskefløde
6–700 g jordbær
mandler
citronmelisse

Æg og sukker piskes til en luftig masse.
Derefter tilsættes hvedemel, bagepulver og til sidst vendes nødderne forsigtigt i.
Bages midt i ovnen i en springform ved 180°C i ca. 15 minutter.
Appelsinskiverne, hvor det hvide kød og kerner er fjernet, lægges på nøddebunden.
½ liter fløde piskes til skum, og lægges med en ske på bunden.
Jordbærrene halveres og lægges oven i flødeskummes og derefter pyntes der med mandler og citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her