Logo

Marcipanis med vodka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
80 g flormelis
½ liter piskefløde
vaniljesukker
50 g marcipan
50 g lys chokolade
½ dl vodka
 
Marcipan og chokolade rives fint.
Æggeblommer, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt, let og hurtigt over
vandbad.
Tilsæt vodkaen.
Fløden piskes og vendes i æggemassen, som ikke må være for varm, når
fløden vendes i.
Marcipanisen sættes i fryseren i et døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her