Desserten er en
saftig kage med topping af flødeostecreme og friske sommerbær.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 30 min. Kagebunden er fryse-egnet. (1 kage til ca. 8 personer)
#
3 æg
200 g sukker
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g ren rå
marcipan (revet)
Top:
150 g flødeost
naturel
1 dl piskefløde
2 spsk flormelis
evt. ½ stang vanilje
500 g blandede
friske bær (fx jordbær, blåbær, ribs og hindbær)
*
Tænd ovnen på 175 °C.
Pisk æg og sukker
til en tyk creme 5-8 min. med en håndmikser.
Sigt mel og bagepulver
sammen og vend det i dejen sammen med den revne marcipan.
Fyld dejen i en
smurt springform, og bag den i midten af ovnen ca. 30 min.
Stik et træspid i
kagen og tjek om den er gennembagt: der må ikke være rå dej på.
Lad kagen køle lidt
af.
Skyl og tør bærrene
del evt. de største.
Rør flødeost med
fløde, sigtet flormelis og evt. vaniljekorn
Fordel cremen på
kagen og drys bærrene ovenpå.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin