Logo

Jægerens salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ iceberg salathoved
3 dl frosne, optøet ærter

Dressing:
4 spsk olie
1 ½ spsk vinaigre
lidt salt
3-4 spsk gele

Salaten skylles, aftørres og klippes i fine strimler, der blandes med de optøede – ikke kogte – ærter. Overhældes med den sammen piskede dressing og pyntes med skiver af gele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her