Logo

Jægersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g champignon
20 g smør
½ bdt persille
3 stk tomat
20 g hakket løg
1 dl hvidvin
1 ½ dl bouillon
2 tsk kartoffelmel
 
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits dem sammen med finthakket persille i smørret.
Skyl tomaten og skær den småt ud, hak løget fint.
Tilsæt tomat og løg til champignonerne.
Spæd med hvidvin og lidt af bouillonen og lad det hele simre et par min.
Smag til med estragon, salt og peber.
Rør kartoffelmel ud i lidt kold bouillon, hæld det i saucen og lad den koge op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her