Logo

Mørksejkrebinetter med persillesauce og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yes, det er fiskedag idag - det er sej(t) og intet mindre end persillesauce til

250 g mørksejfileter uden skind og ben
½ dl rasp
½-1 spsk rapsolie
2,5 dl letmælk
1 spsk majsstivelse/saucejævner

½ bundt persille

Tilbehør:
kogte kartofler
½ spidskål
1 bundt forårsløg

 

1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand, ca. 20 min.

2. Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket, uden at være moset.

Ælt fiskekødet med ½ tsk salt og lidt peber.
Form 2 krebinetter af fiskekødet.

Kom raspen på en tallerken, og vend krebinetterne i den.

2. Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
3. Skyl persillen grundigt, og hak den.

Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde, og kog mælken op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min.

Smag til med salt og peber.
4. Skær spidskålen i brede strimler, og fjern det yderste blad på forårsløgene.

Kog spidskål og forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 3 min.
5. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her