Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.
600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
evt. 1 finthakket frisk chili
*
Tænd grillen.
Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm.
Fordel fisken på midten af alufolien.
Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse.
Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.
Server pakkerne med nye kartofler.
Tips: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.
Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk. havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.