Logo

Mørksej grillet i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

Du kan altid være sikker på et godt resultat, når du griller fisk i folie.

600 g mørksejfilet

12 grønne asparges

4 skiver økologisk citron

1 håndfuld frisk citronmelisse

evt. 1 finthakket frisk chili

*

Tænd grillen.

Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm.

Fordel fisken på midten af alufolien.

Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse.

Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.

Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.

Server pakkerne med nye kartofler.

Tips: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

 

Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk. havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her