6 kalkunschnitzler
1 ½ spsk dijonsennep
6 skiver skinke
1 ½ spsk basilikum
salt og peber
1 ½ spsk olie
1 ½ dl vand
Smørdampede grønsager:
3 gulerødder
1 squash
30 g smør
1 ½ dl fløde 13%
2 spsk basilikum
Bank schnitzlerne tynde med en kødhammer.
Dup kødet med køkkenrulle.
Smør et lag tyndt sennep på schnitzlerne.
Læg skinken ovenpå, og drys med salt, peber og basilikum.
Rul dem sammen, og bind med bomuldsgarn.
Brun rullerne på alle sider i olie.
Hæld vand ved, og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter.
Tag rullerne op, og lad dem hvile indpakket i alufolie i 10 minutter.
Jævn skyen til saucen og smag den til.
Fjern snoren, og skær rullerne i tynde skiver.
Smørdampede grønsager:
Skræl gulerødderne, og riv dem groft.
Riv squashen groft.
Smelt smørret i en gryde, kom de groft revne grønsager i, og damp dem let i 2-3 minutter.
Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.
Kan evt. blandes med frisk pasta.
Drys frisk hakket eller tørret basilikum over ved servering