Logo

Solbærkir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rensede solbær
750 g sukker
1 flaske rødvin
½ dl snaps
konserveringsmiddel
hvidvin
 
Bland solbær med sukker, rødvin og snaps.
Lad det stå 2-3 døgn.
Rør ofte i bærrene, så de knuses og sukkeret opløses.
Hæld blandingen gennem et geléklæde og lad det dryppe godt af.
Rør konserveringsmiddel i og hæld saften på rengjorte flasker.
Ved servering af kir blandes i forholdet 1/5 Solbærkir 4/5 hvidvin.
Nyd drikken kold.
Solbærsaften kan også fortyndes med dansk vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her