Logo

Hasselnødbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g hasselnødder
1 stang vanilje
3 dl vodka
2 cl sukker
 
Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vaniljestang.
Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum.
Filtrer indtil væsken er klar.
Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger.
Kan nu serveres, både over is og som aperitif.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her