Logo

Gammeldags varm cacao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kop mælk
4 skefulde cacao pulver
sukker (efter egen smag)
 
Kom mælken i en kasserolle og sæt den på varmen (lavt blus)
Rør lidt rundt i den, så den ikke brænder på.
Når mælken er varm tilsættes cacaoen og røres rundt.
Smag til med sukker, skænk i kopper og kom evt en skefuld flødeskum i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her