Disse sprøde air-fryer
halloumi-fingre er belagt med en sprød panko-krumme med sennepssmag og serveret
med en 3-ingrediens honning-sennepsmayo.
20 min forberedelse. 10
min kogetid. 14 ”fingre”
# Ingredienser
500 g halloumi
2 tsk sennepspulver
40 g (¼ kop) almindeligt hvedemel
1 æg, let pisket
50 g (1 kop) panko brødkrummer
Honning sennep mayo:
125 g (½ kop) mayonnaise
60 ml (¼ kop) piskefløde
1 spsk honning
2 tsk sennepspulver
* Tilberedning
Honning sennep mayo:
Læg mayonnaise, fløde, honning og sennepspulver i en skål.
Rør for at blande. Dæk til og stil i køleskabet, indtil det
skal bruges.
Skær halloumi i 1 cm brede, 9 cm lange stave.
Bland mel og sennepspulver i en skål.
Læg æg i en lav skål og panko i en separat lav skål.
Dyp et stykke halloumi i melet, ryst det overskydende af,
derefter i ægget og derefter i panko, tryk forsigtigt til det
dækker.
Gentag med resterende halloumi.
Arranger halloumien i et enkelt lag i kurven på en airfryer.
Spray med olie.
Luftsteg ved 180 °C i 8-10 min eller indtil de er gyldne og
sprøde.
Gentag evt med de resterende fingre.
Smag til med salt.
Server med honning sennep mayo på siden til at dyppe.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------