Noget af det bedste vi har i sommermånederne er velsmagende
friskt høstede grønsager. Nyd det bedste vi har fra naturen lige nu.
4 personer. Arbejdstid: 20 min.
#
Salatblade med rygeostecreme:
100 g rygeost
1-2 spsk cremefraiche 38%
salt og friskkværnet peber
1 lille sprødt salathoved
1 bundt grønne asparges
4-6 forårsløg
1 bundt radiser
Fyldte tomater:
8 cherrytomater
1 dl sort oliventapenade
1 håndfuld friske ærteskud
*
Rør rygeost med cremefraiche, og smag til med salt og peber.
Rens alle grønsagerne i koldt vand.
Knæk den seje ende af aspargeserne.
Skær forårsløg på langs i mindre stykker.
Fjern evt. visne blade fra radisetoppene.
Læg 8-12 sprøde salatblade på et fad.
Fordel rygeostecremen på bladene.
Læg asparges og forårsløg ovenpå.
Skær en skive af tomaterne, og fjern kernerne.
Fyld tomaterne med oliventapenade med en lille ske.
Fordel de fyldte tomater, radiser og ærteskud på fadet
mellem salatbladene med rygeostecremen. Nyd det hele som snacks - spis med
fingrene.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin