#
1 kg fasanbryst uden skind og fedt
tørret rosmarin
4 hele æg
2 dl piskefløde
salt, peber
lammetarme
2 spsk eddike
*
Skær fasanbrysterne i strimler - husk, at se efter hagl!
Kør kødet "sejt" med salt på en foodprocessor.
Tilsæt langsomt et æg ad gangen.
Tilsæt fløde i en tynd stråle ved lav hastighed.
Smag farsen til med tørret rosmarin, salt og peber.
Fyld farsen i lammetarme og drej tarmen et par omgange for hver 12 cm, så hver pølse bliver lukket i begge ender.
Læg fasan pølserne i en gryde i et lag.
Hæld vand på, til pølserne er dækket, tilsæt eddike og læg et stykke bagepapir over pølserne, så de ligger i let pres.
Pocher pølserne ved ca. 70ºC, til de er gennemvarme, tag dem op og stil til afkøling.
Pølserne kan koldryges let efter smag, og de kan steges eller koges inden servering.