Disse stykker
kyllingebryst, dækket af en sød og klistret sauce er uimodståelige. Få dem som
en fræk snack eller server med en salat og en kartoffel til et komplet måltid.
15 min forberedelse. 25
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
70 g (½ kop) almindeligt hvedemel
½ tsk salt
½ tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
2 tsk sød paprika
¼ kop majsmel
2 æg
500 g kyllingebryst, skåret i 2 cm stykker
Til servering:
skalotteløg, skåret i skiver
ristede
sesamfrø
Sticky
sauce:
1/3 kop
barbecue sauce
2 spsk sød
chilisauce
2 spsk honning
40 g smør, hakket
* Tilberedning
Bland mel, salt, hvidløgspulver, løgpulver og paprika i en
lav skål.
Kom majsmel i en separat lav skål.
Tilsæt æg til en anden lav skål og pisk let.
Dyp kyllingestykker, et par ad gangen, i majsmelet.
Ryst overskydende af, dyp derefter i ægget og
derefter det krydrede mel, ryst eventuelt overskydende af.
Læg halvdelen af kyllingestykkerne i kurven på en airfryer
og
sprøjt med olie. Luftsteg ved 180 °C i 10 min.
Stil til side og hold varmen. Gentag for at lave resten. Læg
i en skål.
Kom alle ingredienserne til saucen i en gryde ved middel
varme.
Kog, under omrøring af og til, i 2-3 min.
Hæld over kyllingen og vend forsigtigt til det dækker.
Overfør kyllingen til en serveringsskål og
drys med skalotteløg og sesamfrø. Server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------