Logo

Bruschetta med champignon, ost og persille - en god grøn forret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med champignon, ost og persille - en god grøn forret

 

Bruschetta kan laves i en håndevending, og kan serveres både som tilbehør til kødet, som en snack til et glas vin eller som en enkel og lækker forret. Her er en rigtig lækkerbisken til den lille sult eller som en god grøn forret.

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

125 g markchampignoner

1 lille bdt bredbladet persille

2-4 skiver brød

1 lille fed hvidløg

½ spsk olie

50 g fetaost eller italiensk mozzarella

salt og peber

*

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Skyl persille, tør den og hak den med en kniv.

Rist brødet gyldent og gnid det let med det overskårne hvidløgsfed.

Rist de rensede, skivede champignoner på en pande med olie og krydr med salt og peber.

Bland dem med små stykker ost og hakket persille og fordel det på brødet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her