Bruschetta kan laves i en håndevending, og kan serveres både
som tilbehør til kødet, som en snack til et glas vin eller som en enkel og
lækker forret. Her er en rigtig lækkerbisken til den lille sult eller som en
god grøn forret.
Arbejdstid: 10 min.
Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
125 g
markchampignoner
1 lille bdt
bredbladet persille
2-4 skiver brød
1 lille fed hvidløg
½ spsk olie
50 g fetaost eller
italiensk mozzarella
salt og peber
*
Rens champignonerne
og skær dem i skiver.
Skyl persille, tør
den og hak den med en kniv.
Rist brødet gyldent og
gnid det let med det overskårne hvidløgsfed.
Rist de rensede,
skivede champignoner på en pande med olie og krydr med salt og peber.
Bland dem med små
stykker ost og hakket persille og fordel det på brødet.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin