Logo

Bruschetta - skønne tomatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta - skønne tomatbrød

 

Server disse skønne tomatbrød som tilbehør til den grønne pastaret, eller som en lille forret eller snack.

Arbejdstid: 10 min. 2 stk.

#

2-3 modne tomater

½ rødløg eller 2 forårsløg

1 spsk balsamico

lidt frisk basilikum

salt og peber

1 focacciabolle eller 2 skiver surdejsbrød

1 fed hvidløg

1 spsk olie

*

 

VASK tomaterne, skær dem i kvarte og skrab kernerne ud.

Skær tomatkødet i små terninger og vend dem sammen med finthakket rødløg eller forårs løg, balsamico, friskhakket basilikum, salt og peber.

 

FLÆK bollen og rist den gylden i en varm ovn, på en grill eller på en brødrister.

Gnid brødet med overskårne fed hvidløg og pensl med olie.

Top op med tomaterne og server straks .

 

Tips: Drys evt. med lidt groft høvlet parmesan.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her