Server disse skønne tomatbrød som tilbehør til den grønne
pastaret, eller som en lille forret eller snack.
Arbejdstid: 10 min. 2 stk.
#
2-3 modne tomater
½ rødløg eller 2 forårsløg
1 spsk balsamico
lidt frisk basilikum
salt og peber
1 focacciabolle eller 2 skiver surdejsbrød
1 fed hvidløg
1 spsk olie
*
VASK tomaterne, skær dem i kvarte og skrab kernerne ud.
Skær tomatkødet i små terninger og vend dem sammen med
finthakket rødløg eller forårs løg, balsamico, friskhakket basilikum, salt og
peber.
FLÆK bollen og rist den gylden i en varm ovn, på en grill
eller på en brødrister.
Gnid brødet med overskårne fed hvidløg og pensl med olie.
Top op med tomaterne og server straks .
Tips: Drys evt. med lidt groft høvlet parmesan.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin