Logo

Blinis med avocado og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blinis med avocado og rejer

 

De små pandekager, som oftest serveres med kaviar eller stenbiderrogn, smager også dejligt med andre toppings.

Arbejdstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 10 min.

#

16-20 blinis:

25 g gær

1½ dl vand

1½ dl mælk

100 g boghvedemel

1 tsk salt

1 tsk sukker

100 g hvedemel

2 æg

50 g smeltet smør

 

Topping til 8 blinis:

1 avocado

1 spsk lime- eller citronsaft

½ frisk chili

salt og peber

150 g rejer

purløg

*

Rør gæren ud i lunken vand og lun mælk.

Rør boghvedemel, salt og sukker i dejen, og lad den hæve tildækket i 1 time.

Rør hvedemel, æggeblommer og smeltet smør i dejen.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen.

Bag dejen som små tykke pandekager på en varm pande med smør.

 

Mos avocadokødet sammen med lime- eller citronsaft, og tilsæt finthakket chili (uden frø og mellemvægge).

Smag til med salt og peber, og anret på blinis sammen med rejer og purløg.

 

TIPS: Du kan fryse de overskydende blinis.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 22.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her