Logo

Blinis med kaviar - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ægte kaviar er ikke billige, men kan strækkes med finthakket purløg. Spis noget let ... også på sengekanten

Spis noget let ... også på sengekanten

 

10 g gær

2 dl sødmælk

50 g hvedemel

50 g boghvedemel

1 æg

1 knsp havsalt

½ bundt dild

4 spsk solsikkeolie

100 g syrnet fløde 9%

100 g kaviar

*

A. Opløs gæren i lunkent mælk.

Rør mel, æggeblomme og salt i.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

B. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Skyl dilden og hak den.

C. Varm 1 spsk olie op og kom små toppe dej på, tryk dem flade.

Vend dem, når de er gyldenbrune.

Bag 16 blinis på denne måde.

D. Fordel de varme blinis på 4 tallerkener, læg syrnet fløde og kaviar på og drys dild over.

Pr portion 1553/371 kJ/kcal. 13 g protein. 24 g fedt. 24 g kulhydrat. 2 g fibre

 

Madopskrift billede

Ægte kaviar er ikke billige, men kan "strækkes" med finthakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her