Logo

Andelevermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andelevermousse

 

Lav din helt egen andelevermousse med hjælp fra denne opskrift. Hvis du ikke er til and, kan du skifte andeleveren ud med kyllingelever - eller du kan mikse begge to og få en ande-kyllingelever-mousse, som også smager forrygende. Vær opmærksom på, at moussen skal stå på køl natten over.

Foto: Andelevermousse serveret på brød som en lille hapser

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

250 g andelever (eller kyllingelever - eller halvt af hver)

1 spsk olie

1 spsk smør

1 kvist rosmarin

1 kvist timian

1 fed hvidløg

6 cl madeira

½ dl piskefløde

2-3 søde ansjoser

salt og peber

 

* Tilberedning

Varm olien og smør i en pande, og steg leverne sammen med rosmarin, timian og hvidløg i ca. 8-10 minutter ved ikke alt for høj varme. 

Kom madeiraen ved og lad den koge næsten væk.

Fisk rosmarin og timian op og kom resten af indholdet af panden i en blender sammen med ansjoserne.

Blend til konsistensen er lind og tilsæt fløde undervejs.

Smag til med salt og peber, og kom massen i en form som sættes på køl natten over.

Server med tynde stykker ristet brød og evt. lidt cornichoner eller små syltede løg til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her