Logo

Kylling med ratatouille - for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med ratatouille - for børnekokke 

 
Opskrift på en dejlig saftig kylling, serveret med en hjemmelavet ratatouille. Retten smager fantastisk, er nem at lave, og falder i alles smag.
Tilberedningstid: 1 time. 4 pers. Denne opskrift er nem at lave for børnekokke.

 
# Ingredienser
KYLLING
1 kylling eller 8-12 kyllingelår
1 citron
1 smule spidskommen
1 kvist rosmarin
3-4 fed hvidløg
1 smule olie
1 smule salt
1 smule peber

 
RATATOUILLE
¼ hvidløgshoved
2 grønne peberfrugter
2 gule løg
½ bundt blegselleri
2 chilifrugter
1 kvist rosmarin
1 dl hvidvin
1 dåse flåede tomater
½ spsk sukker
1 smule salt
1 smule peber
1 smule olie og smør (til stegning)

 
* Tilberedning
KYLLING
Skær citronen i både og bland den sammen med spidskommen, rosmarin og knuste hvidløgsfed.
Stop blandingen ind i kyllingen.
Skær nogle snit i kyllingen for at forkorte stegetiden.
Hæld lidt olie over og krydr med salt og peber.
Kyllingen skal ind i den forvarmede ovn og steges i 40 minutter på 200 °C.
Kontroller at kyllingen er gennemstegt ved at skære i låret og se efter at kødsaften er klar.

 
RATATOUILLE
Hak hvidkål, peberfrugt, løg, chili og selleri.
Svits det i olie og smør i en gryde.
Pluk rosmarinen, skær den groft og bland det ned i gryden.
Tilsæt vin og flåede tomater.
Lad det koge i cirka 10 min.
Smag til med sukker, salt og peber.

 
Skær kyllingen ud i portionsstykker og server den sammen med ratatouille.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her