Logo

Koteletter med karry og stegte æbler - for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med karry og stegte æbler - for børnekokke 

 
Koteletter, karry og æbler passer perfekt sammen, og denne opskrift er en nem måde at få en smagfuld hverdagsret ud af få ingredienser.
Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4.

# Ingredienser
4 svinekoteletter
2 spsk hvedemel
1 spsk karry
1 tsk salt
25 g smør
3 æbler
2 spsk finthakket purløg

 
* Tilberedning
Gør koteletterne klar:
Skær et par snit i fedtkanten på siden af koteletten, eller skær fedtet helt af,
så de lettere holder faconen under stegningen.
Bland mel med karry og salt og vend koteletterne i melblandingen.

 
Gør æblerne klar:
Skræl æblerne, fjern kernehuset, skær dem i tern og bland dem med det finthakkede purløg.

 
Steg kødet:
Brun smør på en stegepande og brun kødet på begge sider.
Dæmp varmen og steg kødet videre til det er gennemstegt, ca 3-4 min.
Læg kødet på et varmt fad.

 
Kom lidt mere fedtstof på panden og steg æbletern/purløg heri til æblerne er møre, men ikke stegt helt i gennem.
Pynt koteletterne med æbler og server med løse ris eller kartofler.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her