Logo

Coleslaw – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Coleslaw – også for børnekokke 

 
Coleslaw er en rå salat vendt med en enkel dressing. Coleslaw fungerer perfekt sammen med pulled pork eller som tilbehør i en burger. Du kan bruge spidskål i stedet for hvidkål.
Tilberedningstid:1 time. 8 portioner. Denne opskrift er nem at lave.

 
# Ingredienser
½ lille hvidkål
3-4 gulerødder
2 stængler bladselleri
100 g mayonnaise
200 g yoghurt naturel
1 spsk dijon sennep
Salt og peber
Sukker efter smag
evt. lidt fløde eller mælk

 
* Tilberedning
Riv gulerødder, hvidkål og blegselleri på den grove side af råkostjernet.
Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis dressingen er lidt for tyk, kan man give den en sjat mælk.
De revne grønsager vendes i dressingen, og det hele sættes på køl.
Salaten må gerne stå og trække i en times tid.
Smag lige på salaten inden den serveres, det kan være, den skal krydres lidt mere.

 
TIP: Prøv coleslaw i en burger med Pulled pork.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her