Sommermorgenmad med
friske bær er fantastisk lækkert - så lækkert, at, man faktisk kan bruge opskriften
som dessert.
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 30 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryse-egnet (2 personer)
#
½ l yoghurt naturel
125 g ribs
50-75 g solbær
3 spsk ahornsirup
¼ stang vanilje
eller ¼ tsk vaniljesukker
*
Hæld yoghurten til
afdrypning i et kaffefilter min. 30 min.
Rib ribs og solbær,
skyl dem og lad dem dryppe godt af.
Kom dem på en lille
pande sammen med ahornsirup og varm dem forsigtigt igennem.
Hæld dem i en skål
til afkøling.
Skrab yoghurten ud
af kaffefiltret og rør den sammen med vaniljemarv eller vaniljesukker.
Fordel den i to glas
og top op med bær og sirup.
Tips: Brug evt græsk
yoghurt - den skal ikke afdryppes.