Logo

Vaniljerabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rabarber i 2 cm lange stykker
150 g sukker
1 vaniljestang
50 g mandler
 
Kom rabarberstykkerne i et ovnfast fad.
Bland sukker med kornene fra vaniljestangen og vend det i.
Sæt fadet i ovnen ved 160ºC i ca. 25 minutter, eller til rabarberne er møre, men stadig har bid.
Fordel rabarber og lage i portionsskåle.
Smut og flæk mandlerne og vend dem forsigtigt i.
Der kan serveres flødeskum til, evt. tilsat 2-3 knuste makroner til 1 ½ dl fløde.
 
Tips: Er ikke fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her