Logo

Vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl sødmælk
1 vaniljestang
1 ½ dl sukker
5 æggeblommer
3 spsk Maizena
½ dl mørk rom eller likør (kan udelades)
2 dl letpisket flødeskum

Vaniljecremen
Skær vaniljestangen op på langs. Lad mælken koge op sammen med vaniljen. Pisk sukker, æggeblommer og Maizena sammen i en skål. Hæld den varme mælk over æggene under omrøring. Hæld det hele tilbage i gryden og lad det koge sammen til en tyk creme. Rør i den undervejs. Passer cremen igennem en si. Når cremen er afkølet, blandes den med letpisket flødeskum og rom.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her